Gepost op 27/12/2019

Vergelijk a kleurenprinters

Maak indruk met kleur van hoge kwaliteit en hogere productiviteit. Snelste afdruksnelheid voor dubbelzijdig afdrukken en laagste FTOP (tijd die nodig is voor het afdrukken van de eerste pagina). Scannen, kopiëren en faxen. Eenvoudige beveiligingsoplossingen en mobiel afdrukken.

Vergelijk a kleurenprinters? van Digitoffice.be

Dankzij onze jarenlange ervaring in wat is de a3 kleurenprinters vergelijken? kunnen wij uw keuze voor een nieuwe multifunctional of printer een heel stuk eenvoudiger maken. Hierboven vindt u de verkoopprijs van de toestellen maar ook de gemiddelde prijs per afdruk. Want in sommige gevallen is de gemiddelde afdrukkost van een printer véél belangrijker dan de verkoopprijs. De kans is immers groot dat u in de loop der jaren méér gaat betalen aan toners en/of inktcartridges dan aan de aankoop van uw toestel.

Vergelijk a kleurenprinters? Bel 0499 40 40 49

Specifiek om die reden vermelden wij bij elk toestel, na het invullen van het verwachte aantal afdrukken, de uitkomst van de maandelijkse ‘Total Cost of Ownership’. We berekenen deze TCO door de verkoopprijs van het toestel te delen door 60 maanden gebruik en te verhogen met de gemiddelde afdrukkost van uw maandelijks printvolume.

Veel succes met uw selectie a3 kleurenprinters vergelijken! En … indien nodig staan wij klaar met raad en daad! Meer weten over a3 kleurenprinters vergelijken.

Wij willen je graag helpen om de juiste printer te kiezen, als je door het bos de bomen niet meer ziet. Het aanbod op de markt is immers gigantisch. Ga je voor een inkjet- of een laserprinter? Is alleen printen voldoende of wil je toch ook kunnen kopiëren en scannen? Of misschien ook nog faxen? Zwart-wit of kleur? En hoe ga je de printer koppelen met je pc of laptop? Heb je een netwerkverbinding nodig, of is een USB-kabel voldoende? Of wil je hem draadloos aansturen? Heb je een voorkeur voor een bepaald merk? Heb je positieve commentaren gehoord over merk X en negatieve over merk Y, maar is dat allemaal wel waar? Wat met de kostprijs van de inkt- of tonercartridges? Ga je je niet blauw betalen? Is het verstandig om de goedkoopste printer, die aan je eisen voldoet, aan te kopen?

Of beter het dure model? Is die echt beter of zuiniger of sneller of net niet? DigitOffice is écht merkonafhankelijk. Wij gaan bij alle merken op zoek naar de printer die het best bij je past, rekening houdend met de technische vereisten. We letten heel erg op de gemiddelde prijs per afdruk, omdat we weten dat je door de jaren heen vaak meer betaalt aan inkt en toner dan aan de printer zelf. De ene tonercartridge kost misschien maar €50 en de andere €100, maar het is belangrijk om te weten hoeveel afdrukken je gemiddeld met die toner kunt printen. Dat principe geldt voor alle onderdelen in een printer of multifunctional. Wij zullen je de printer adviseren die perfect beantwoordt aan je eisen én je het minst kost aan verbruik. De printer met de laagste 'Total Cost of Ownership'. Dat is beter voor je portemonnee én voor het milieu.

Vergelijk a kleurenprinters nu

 

multifunctionele laserprinter
beste a3 printer
a3 a4 printer
a3 laserprinter kleur all in one
a3 printer vergelijken
ricoh multifunctionele printer
verhuur printer
printers vergelijken
vergelijk printers
a3 printer vergelijken
vergelijk printers all in one
all in one printers vergelijken
printers vergelijken testresultaten
vergelijk printers all in one wifi
laserprinters vergelijken
vergelijk all in one printers
kleurenprinters vergelijken
printers all in one vergelijken
multifunctionele printers vergelijken
vergelijk a3 printers
printers vergelijken printkosten
printer kopen vergelijken
zakelijke printer vergelijken
wat is de beste all in one printer
vergelijk laserprinters all in one
kopieermachine vergelijken
printer vergelijkingstest
laserprinter kopen vergelijken
printer scanner vergelijk
multifunctional printer vergelijk
kleuren laserprinter vergelijken
printer vergelijkingssite
printkosten vergelijken
kopieerapparaten vergelijken
netwerkprinters vergelijken
all in one vergelijken
kleurenlaserprinters vergelijken
vergelijkingssite printers
kopieermachine kopen
kopieerapparaat kopen

Deel dit bericht

Overige nieuwsberichten

20/05/2020 - HI-PLUS PREMIUM KOPIEERPAPIER FT A4
Meer »
20/04/2020 - Aanbieding a3 printer
Meer »
20/04/2020 - Beste a3 printer voor thuis
Meer »
20/04/2020 - A3 laserprinter kopen
Meer »
20/04/2020 - A2 printer brother kopen
Meer »
02/04/2020 - A3 printer wifi
Meer »
02/04/2020 - A3 printer hp
Meer »
02/04/2020 - A3 printer epson
Meer »
02/04/2020 - A3 printer brother
Meer »
02/04/2020 - A3 fotoprinter
Meer »
Ontdek al onze promoties en nieuwe producten

Product vergelijking (0)