Heeft u specifieke noden?

U wil voor een bepaald probleem of specifieke route van een document een aangepaste software, maar heeft geen groot budget? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij maken een software op uw maat voor ongeziene prijzen.

Ons motto is: als u het kan bedenken, kunnen wij erin voorzien!

Uw documenten in de cloud

Alle voorgaande routes kunnen we ook integreren in een cloud-oplossing, zodat u vanop elk toestel op elke locatie aan uw bestanden kan. Deze cloud beheren we volledig zelf!

image/svg+xml

Een eigen document-flow in gedachten?

Natuurlijk is ook dit mogelijk. U zegt ons welk pad uw documenten moeten volgen, bij wie ze terecht moeten komen en wij brengen alles in kaart.

image/svg+xml

Financiƫle haalbaarheid

U heeft een groot software-plan in uw hoofd, maar twijfelt aan de financiële haalbaarheid? Wij komen langs voor een vrijblijvend gesprek en verplichten u tot niets. Wij hebben een oplossing voor ieders budget.

image/svg+xml

ERP-pakket

Omdat onze software op maat gemaakt is, kunnen wij dit linken aan bijna elk ERP-pakket. Ook als dit op maat gemaakt werd voor uw onderneming.

Contacteer ons voor meer informatie

De mogelijkheden met onze software zijn onbeperkt. Ons motto is: als u het kan bedenken, kunnen wij erin voorzien! U wil voor een bepaald probleem of specifieke route van een document een aangepaste software? Geen probeem, contacteer ons voor meer informatie.

Contact opnemen
Terug naar scanoplossingen
Ontdek al onze promoties en nieuwe producten

Product vergelijking (0)