Gepost op 03/06/2016

 

Vandaag onthult HP Inc. een nieuw platform voor de moderne, mobiele manier van werken waarbij productiviteit en flexibiliteit centraal staan. De HP Elite x3 vormt het middelpunt van het nieuwe mobiele ecosysteem van HP, dat vanuit één device een brug slaat tussen phablet, laptop en desktopgebruik. Dankzij HP Workspace virtualisatietechnologie kunnen gebruikers alle volledige Windows 10 programma’s gebruiken.

"De markt voor zakelijk mobiliteit is klaar voor verandering en innovatie op deze schaal kwam niet eerder voor", zegt Dion Weisler, president and chief executive officer, HP Inc. "De HP Elite x3 is een revolutionair mobiel platform waarmee mobiliteit en IT op een zinvolle manier samenkomen. In nauwe samenwerking met onze partners ontwikkelen we de markt en zorgen we dat mobiele productiviteit of mobiel werken geen belofte meer is, maar realiteit."

De werknemer van vandaag wil een andere stijl van computing, maar wordt gedwongen om gebruik te maken van verschillende technologieën en apparaten. Met de HP Elite x3, sterke channel partners en innovaties van Microsoft, Qualcomm Technologies Inc. en Salesforce, brengt HP mobiliteit en productiviteit samen in slechts één apparaat.

De HP Elite x3 - een veelzijdig apparaat
De HP Elite x3 is de eerste in zijn soort. Een zakelijk mobiel apparaat dat zorgt voor een optimale computebeleving voor werken via phablet, laptop en desktop. Door gebruik te maken van Continuum in Windows 10, zorgt de HP Elite x3 voor zorgeloze multi-screen overgangen tussen telefoon en een desktop PC. Gebruikers kunnen de HP Elite x3 docken in een ecosysteem van accessoires waardoor een desktop/laptopbeleving ontstaat met behoud van on-the-go-productiviteit.

Met deze functie kunnen gebruikers moeiteloos switchen tussen het gebruik van de HP Elite x3 als een desktop, laptop of mobiel apparaat, zo hoeven zij zich geen zorgen te maken over welk apparaat te gebruiken in welke omgeving. De HP Elite x3 maakt ook gebruik van biometrie om het toestel te ontgrendelen – hierdoor wordt een extra laag van bescherming toegevoegd voor zakelijke klanten. De HP Elite x3 heeft een prachtig design en is ontworpen voor de veeleisende gebruiker: IP67 stof- en waterdicht en getest om vallen van 1.2m te kunnen weerstaan.

"Uit feedback van klanten maakten wij op dat er een groep zakelijke klanten is die hun behoefte aan mobiliteit en productiviteit op pc-gebied nog niet ingevuld zien", zegt Michael Park, vice president en general manager Mobility, HP Inc. "De HP Elite x3 is de toekomst van computing - een apparaat dat kan fungeren als ieder apparaat: een moderne technologische oplossing voor werkplekken die in toenemende mate mobiel zijn in combinatie met grote voordelen voor IT-beheerders.”

De Desk Dock biedt een complete desktop-ervaring voor de HP Elite x3. Het beschikt over een DisplayPort voor externe monitorondersteuning, twee aansluitingen voor een USB-A en een USB-CTM om de continuïteit van het bedrijf op pijl te houden en een Ethernet verbinding voor het naadloos opschalen van productiviteit. De dock ondersteunt de HP Elite x3 met of zonder een beschermende case.

De HP Mobile Extender zorgt voor een laptopervaring met behulp van een randloos design (near zero bezel) 12,5 inch HD scherm dat ongeveer 1 kg weegt. Voor extra veiligheid worden er geen gegevens opgeslagen op de Mobile Extender en alle apps, wachtwoorden en bestanden worden beheerd en opgeslagen op de HP Elite x3.

©HP Inc.

 

Deel dit bericht

Overige nieuwsberichten

07/11/2018 - 's Werelds eerste multifunctionele printer met de unieke mogelijkheid je geprinte documenten te wissen, zodat je het papier opnieuw kunt gebruiken!
Meer »
16/10/2018 - Een printer/scanner die ook jouw boekhouding doet!
Meer »
14/09/2018 - De helaasheid van een goedkope printer ...
Meer »
05/09/2018 - Waarom ligt de prijs per afdruk van het omnium onderhoudscontract bij DigitOffice zoveel lager dan bij de concurrentie?
Meer »
16/05/2018 - Deal van 6 miljard tussen Xerox en Fujifilm valt in het water
Meer »
16/05/2018 - Konica Minolta neemt IT-bedrijf Aurelium over
Meer »
14/03/2018 - Tien ongelooflijke feiten over printers!
Meer »
05/03/2018 - DigitOffice introduceert nieuw vergelijkingsplatform
Meer »
24/02/2017 - Konica Minolta introduceert nieuwe A4-kleurentoestellen met dezelfde kenmerken en functionaliteit als de A3-toestellen
Meer »
06/12/2016 - Waarom geen cartridges van een wit product gebruiken?
Meer »
Ontdek al onze promoties en nieuwe producten

Product vergelijking (0)