Toonaangevend in de wereld en in België

Als toonaangevende multinational telt Konica Minolta Holdings vijf internationaal opererende divisies, die zich alle richten op dezelfde kerntechnologie: het vastleggen en verwerken van beelden en informatie.

Binnen Konica Minolta, waarvan de fundamenten in 1873 werden gelegd, vormt Business Solutions de belangrijkste divisie. Met documentoplossingen voor de zakelijke en grafische markt realiseert de divisie’, behorend tot de top 3 in de wereld, vanuit het motto ‘excelleren door innoveren’ nog jaarlijks een aantrekkelijke omzetgroei.

Konica Minolta Business Solutions telt maar liefst 29 vestigingen in Europa. Het Europese hoofdkantoor bevindt zich in Langenhagen, Duitsland.

In België is Konica Minolta ook een belangrijke speler op de markt. Vanuit de centraal gelegen vestiging in Zaventem bedienen ze de Belgische markt. Dat doen zesamen met hun 250 medewerkers en enkele erkende dealers.

Premium Partner

Het merk Konica Minolta staat voor intellectuele creativiteit met een uitdagende, betrouwbare en vriendelijke uitstraling. Vier unieke kenmerken helpen om de ideale waarde van het merk te realiseren: een brede technische kennis die de gehele afdruktechnologie omvat; een bedrijfscultuur die zich onophoudelijk inzet om schitterende producten en diensten vorm te geven; unieke productgroepen die vanuit geïntegreerde technologieën zijn ontwikkeld; een marketingservicenetwerk dat snel kan reageren op behoeften van klanten.
De essentie van het merk is de uitgebreide technologische expertise van Konica Minolta die de basis vormt voor heel originele innovaties en een voortdurende bron van verrassingen voor de klanten vormt.

Het logo vertegenwoordigt de waarde van ons merk en onze bedrijfsnaam en geeft uitdrukking aan wat Konica Minolta haar klanten wil bieden. Het logo bestaat uit het symbool (wereldbol) en het logo, die elk hun eigen betekenis hebben.

Als Konica Minolta Premium Partner kan Digitoffice zijn service naar een nog hoger level tillen.

Ontdek al onze promoties en nieuwe producten

Product vergelijking (0)