Gepost op 12/07/2016

De grootste bron van ergernis, als het gaat om printers, multifunctionele printers en kopieerapparaten, is vastgelopen papier. Je hoeft je helemaal niet druk te maken, als je het toestel op regelmatige basis overlaat aan een technieker voor een (periodieke) Onderhoud van je printer. Hierdoor zal uw papier véél minder snel vastlopen, en u kan uw werk gewoon verderzetten.

 Of u nu werkt met een toestel dat enkel print, of ook kopieert en scant, groot of klein, een dergelijk apparaat heeft steeds onderhoud nodig. Een printer of multifunctional kan je in dat opzicht een beetje vergelijken met een wagen: ook daarmee moet je om de x-aantal kilometer naar de garage om de olie te verversen.

Vastgelopen papier
Bij kantoorapparatuur tellen niet de kilometers, maar wel het aantal afdrukken op de teller. Het is belangrijk om dit in het oog te houden en op tijd en stond uw printer te laten nakijken. Op die manier zorg je ervoor dat het toestel minder stilstaat door problemen zoals vastgelopen papier op strepen op uw blad.

Omnium onderhoudscontract
Bij grotere multifunctionals zit het onderhoud vaak vervat in een omnium onderhoudscontract. Dankzij dit onderhoudscontract moet je niet apart bijbetalen voor een onderhoudsbeurt, maar zit dit vervat in (meestal) een prijs per afdruk. Indien je geen onderhoudscontract hebt afgesloten voor je toestel kan je nog steeds beroep doen op onze technische dienst om je printer of multifunctional een ‘smeerbeurt’ te geven.

Wil je ook graag eens een technieker over de vloer krijgen om je printer, multifunctionele printer of kopieerapparaat een (grondig) na te kijken? Klik dan hier, en neem contact op met onze technische dienst. Uiteraard kunnen wij ook toestellen herstellen of onderhouden die niet bij ons zijn aangekocht.

Deel dit bericht

Overige nieuwsberichten

15/01/2019 - Ricoh multifunctionele printer- en tonerproducten
Meer »
15/01/2019 - Alles over multifunctionele printers
Meer »
15/01/2019 - Wat is een multifunctionele printer?
Meer »
15/01/2019 - beste multifunctionele laserprinter
Meer »
15/01/2019 - Multifunctionele laserprinters vergelijken
Meer »
14/01/2019 - Multifunctionele a3 laserprinter
Meer »
14/01/2019 - Stop met het weggooien van uw lege toners!
Meer »
13/01/2019 - Multifunctionele laserprinter kleur
Meer »
13/01/2019 - sitemap
Meer »
08/01/2019 - Beste multifunction a3 printer
Meer »
Ontdek al onze promoties en nieuwe producten

Product vergelijking (0)