Simpele archivering van uw documenten

DigitScan is een instap-scansoftware die u helpt met het digitaliseren en archiveren van uw documenten op een erg simpele manier. U hoeft uw documenten niet meer te scannen, herbenoemen en in de juiste map plaatsen, dit gaat automatisch. Het terugvinden van uw documenten gaat ook veel sneller dan de traditionele manier.

Extra knoppen

Wij installeren de software en maken extra buttons aan op de MFP om te scannen naar een door u gekozen map op uw pc of server.

image/svg+xml

Scan uw papieren

Ga van start: scan papieren documenten: briefwisseling, contracten, bestelbons, facturen, prijslijsten, of tijdschriftartikelen.

image/svg+xml

Volledig doorzoekbaar

Alle documenten zijn nu volledig doorzoekbaar en geïndexeerd. U kunt scans automatisch doorzoeken op namen, woorden of nummers die erin voorkomen. U kunt ze bewerken, overschrijven en opnieuw opslaan, bv. als PDF. U kunt zelfs gefotografeerde documenten omzetten naar bewerkbare en herkenbare tekst (Word of Excel).

Contacteer ons voor meer informatie

De mogelijkheden met onze software zijn onbeperkt. Ons motto is: als u het kan bedenken, kunnen wij erin voorzien! U wil voor een bepaald probleem of specifieke route van een document een aangepaste software? Geen probeem, contacteer ons voor meer informatie.

Contact opnemen
Terug naar scanoplossingen
Ontdek al onze promoties en nieuwe producten

Product vergelijking (0)