Digitale routering van uw documenten

DigitCapture zorgt zoor de volledige digitale routering van uw documenten. Niet meer rondlopen van hier naar daar met papieren: scannen is voldoende!

Verzamel uw documenten

Leg uw documenten in de feeder van uw toestel. Dit stapeltje kan bestaan uit facturen, bestelbons, werkbons,… Alles door elkaar. Maar ook inkomende mail met bijlages, faxen, foto’s van uw papieren documenten (via smartphone of tablet) worden verwerkt.

image/svg+xml

Software herkent de documenten

De software herkent over welk type document het gaat via OCR, ICR (van geschreven documenten) en barcodes. Afhankelijk van welk type document het is, volgt het een vooraf gedefinieerde route.

image/svg+xml

Validatie

Uw documenten worden automatisch nagekeken. Bijvoorbeeld de bedragen op facturen worden afgetoetst aan bestelbons, indien ze kloppen kan de factuur worden klaargezet voor de boekhouding, maar de software kan ook zo ver gaan dat de factuur meteen ingeboekt wordt en zelfs tot automatische betaling overgaan.

image/svg+xml

Uw documenten worden geïndexeerd en gearchiveerd

In uw digitaal archief worden mappen aangemaakt waarin de documenten automatisch hun juist plaats vinden. Een voorbeeld: de map ‘Inkomende Facturen’ kan een submap krijgen per leverancier. Ook hierin kunnen nog meer onderverdelingen worden gemaakt. Het terugvinden van uw documenten wordt makkelijker dan ooit.

Wil u slecht een deel van deze software gebruiken? Geen probleem, alles is mogelijk.

Contacteer ons voor meer informatie

De mogelijkheden met onze software zijn onbeperkt. Ons motto is: als u het kan bedenken, kunnen wij erin voorzien! U wil voor een bepaald probleem of specifieke route van een document een aangepaste software? Geen probeem, contacteer ons voor meer informatie.

Contact opnemen
Terug naar scanoplossingen
Ontdek al onze promoties en nieuwe producten

Product vergelijking (0)