Gepost op 03/01/2019

a3 printer vergelijken?

Vind de beste A3-printer voor uw bedrijf

Hoewel een A3-printer misschien niet zo gewoon is in kantoren als een multifunctionele A4-printer, is hij een onmisbaar onderdeel van het printerecosysteem. Er zijn afdelingen en industrieën die toegang tot A3-afdrukken nodig hebben. Of u nu een ontwerp, een diagram of een bedrijfsplan moet afdrukken, een A3-printer is de juiste kantoortool vanwege het A3-papierformaat.

Het A3-papierformaat is twee keer zo groot als het A4-papierformaat. Dit betekent dat de gebruiker toegang heeft tot tweemaal de gebruikelijke oppervlakte. De grotere dimensie betekent dat u niet op twee afzonderlijke bladen hoeft te drukken om een idee over te brengen. Met een formaat van 29,7 x 42,0 cm (11,7 x 16,5 in) is het A3-papierformaat ideaal voor afbeeldingen van labkwaliteit, posters, presentaties en andere illustraties

Hoewel het mogelijk is om goedkopere A3-printers te vinden, raakt u uiteindelijk andere parameters kwijt, zoals hoge afdruksnelheden of LCD-schermen.

Als scannen, kopiëren of faxen geen noodzaak is, dan is een A3-printer met één functie meer geschikt. Bovendien zijn A3-printers met één functie doorgaans goedkoper. Daarom is a3 printer vergelijken heel gemakkelijk bij  digitoffice.be

Een probleem met een multifunctionele printer is dat een apparaatstoring alle andere functies onbruikbaar maakt. Dus, als u de werklast wilt spreiden, is een enkele functieprinter samen met een afzonderlijke scanner en een faxapparaat een goed alternatief.

De kosten kunnen snel oplopen als u een aantal A3-printers wilt aanschaffen, en dit is exclusief onderhoud of verbruiksartikelen.

Als u A3-printers niet kunt betalen, maar er een nodig hebt voor uw bedrijf, dan is huren een goed alternatief. Daarom is a3 printer vergelijken heel gemakkelijk bij  digitoffice.be

Een A3-printer huren bij  digitoffice.be

Het huren van kantoorprinters is een goede optie als u niet zeker weet wat uw vereisten zijn of als u niet het geld hebt om een rechtstreekse aankoop te doen.

Huren is ook een meer flexibele optie, omdat u meestal uw contract kunt opzeggen door uw aannemer een maand van tevoren op de hoogte te stellen.

Voordat u gaat huren, moet u echter rekening houden met de huurprijs, de huurperiode en wat alles is inbegrepen in het contract.

Hoeveel kost het huren van een A3-printer?

De prijs voor het huren van A3-printers verandert afhankelijk van de kenmerken en de duur van de leaseperiode. Daarom is a3 printer vergelijken heel gemakkelijk bij  digitoffice.be

De beste afdrukresultaten komen van een printer van hoge kwaliteit die de hoogste kwaliteit papier gebruikt. Goedkoper papier is meestal dunner, zorgt ervoor dat de kleuren worden weergegeven en heeft na verloop van tijd het kwaliteitsverlies tot gevolg. Papier met lage kosten heeft ook een hoog risico op het veroorzaken van papierstoringen en schade aan interne afdrukmechanismen.

Als u het maximale uit uw afdrukresultaten wilt halen, koopt u alleen helder papier met een hoge dikte (ook wel remklauw genoemd), een cijfer dat overeenkomt met het doel van uw afdrukprojecten (bijv. Cijfers zoals schrijven, boek, index, enzovoort) en papier met een hoge gladheid.

Leveranciers kunnen u ondersteunen bij het begrijpen welk type A3-papier het meest geschikt is voor uw afdrukbehoeften en welke functies het beste werken voor verschillende A3-printers. Een belangrijke overweging voor ontwerpers die met A3-printers werken om afbeeldingen te ontwerpen en afbeeldingen te bewerken, is de juiste resolutie om een resultaat van hoge kwaliteit te behouden. Daarom is a3 printer vergelijken heel gemakkelijk bij  digitoffice.be

Een a3 printer vergelijken

Beslissen welke printer het beste is voor uw bedrijf vereist dat u de behoeften van het bedrijf schetst. Afgezien van het aantal documenten dat maandelijks moet worden afgedrukt, bepaalt het aantal werknemers dat toegang tot de printer nodig heeft en de extra functies die zullen worden gebruikt, welke printer u moet kopen.

U kunt bij digitoffice.be terecht voor o.a.

multifunctionele laserprinter

beste a3 printer

a3 a4 printer

a3 laserprinter kleur all in one

a3 printer vergelijken

ricoh multifunctionele printer

verhuur printer

Deel dit bericht

Overige nieuwsberichten

20/05/2020 - HI-PLUS PREMIUM KOPIEERPAPIER FT A4
Meer »
20/04/2020 - Aanbieding a3 printer
Meer »
20/04/2020 - Beste a3 printer voor thuis
Meer »
20/04/2020 - A3 laserprinter kopen
Meer »
20/04/2020 - A2 printer brother kopen
Meer »
02/04/2020 - A3 printer wifi
Meer »
02/04/2020 - A3 printer hp
Meer »
02/04/2020 - A3 printer epson
Meer »
02/04/2020 - A3 printer brother
Meer »
02/04/2020 - A3 fotoprinter
Meer »
Ontdek al onze promoties en nieuwe producten

Product vergelijking (0)