Onafhankelijke leverancier

DigitOffice is dé onafhankelijke leverancier voor uw afdrukapparatuur. Wij richten ons voornamelijk op de zakelijke markt. Wij adviseren op het gebied van printers, kopieertoestellen en multifunctionele printers. Wij verkopen, verhuren en onderhouden deze apparaten in gans België.

Jarenlange ervaring

Na jarenlange ervaring in de markt voor print- en kopieerapparatuur, was het tijd om het anders te doen. Transparanter én eerlijker, met meer aandacht voor de klant.

Wij blijven uitkijken naar opportuniteiten om onze productportfolio uit te breiden. Naast Konica Minolta, Sharp, Kyocera, Lexmark, Oki en Brother houden wij ook het gamma van HP, Canon, Samsung, Ricoh en andere leveranciers in de gaten, steeds op zoek naar de interessantste 'total cost of ownership'.

Wij hebben alle professionaliteit en jarenlange deskundigheid in huis om u te voorzien van de juiste printers, kopieerapparaten of multifunctionals, in combinatie met de juiste software en services, aan de beste prijs.

Bespaar!

Hebt u op dit ogenblik een lopend contract en betaalt u voor uw gevoel te veel? Wij maken graag een vrijblijvend en kosteloos vergelijk om te kijken of u eventueel kunt besparen (tot 50%) op uw huidige contracten. Wij sturen u een passende offerte waarin u direct ziet dat wij een scherp(er) voorstel doen.

Onze werkwijze

  •  Altijd de scherpste prijzen
  • Flexibele looptijden
  • Merkonafhankelijk advies
  • Directe besparing tot wel 50%
  •  Overname lopende leasecontracten
Bekijk onze services

Online support

U kan onze technische dienst steeds bereiken.

Online support

Ontdek onze machines

Ontdek al onze promoties en nieuwe producten