Onafhankelijke leverancier

DigitOffice is dé onafhankelijke leverancier voor uw afdrukapparatuur. Wij richten ons voornamelijk op de zakelijke markt. Wij adviseren op het gebied van printers, kopieertoestellen en multifunctionele printers. Wij verkopen, verhuren en onderhouden deze apparaten in gans België.

Jarenlange ervaring

Na jarenlange ervaring in de markt voor print- en kopieerapparatuur, was het tijd om het anders te doen. Transparanter én eerlijker, met meer aandacht voor de klant.

Wij blijven uitkijken naar opportuniteiten om onze productportfolio uit te breiden. Naast Konica Minolta, Sharp, Kyocera, Lexmark, Oki en Brother houden wij ook het gamma van HP, Canon, Ricoh, Xerox en andere leveranciers in de gaten, steeds op zoek naar de interessantste 'total cost of ownership'.

Wij hebben alle professionaliteit en jarenlange deskundigheid in huis om u te voorzien van de juiste printers, kopieerapparaten of multifunctionals, in combinatie met de juiste software en services, aan de beste prijs.

Bespaar!

Hebt u op dit ogenblik een lopend contract en betaalt u voor uw gevoel te veel? Wij maken graag een vrijblijvend en kosteloos vergelijk om te kijken of u eventueel kunt besparen (tot 50%) op uw huidige contracten. Wij sturen u een passende offerte waarin u direct ziet dat wij een scherp(er) voorstel doen.

Nieuw: 'AnyDevice, AnyTime, AnyWhere'

Met deze formule stellen wij een nieuw flexibel concept voor: binnen het kader van een samenwerkingsovereenkomst kunt u op eender welk tijdstip 'switchen' van toestel. Bv. u start de overeenkomst omdat u een kleine zwart-wit multifunctional nodig hebt voor een beperkt aantal afdrukken. Na enkele maanden merkt u dat afdrukken in kleur toch ook wel handig zou zijn. Uw óude' toestel wordt zonder enig probleem teruggenomen en vervangen door een kleurenmultifunctional. Een jaar later valt het u op dat u toch wel meer afdrukt dan gedacht én dat printen op A3-formaat nuttig zou kunnen zijn. Geen probleem! Zonder verlenging van onze samenwerkingsovereenkomst wordt uw toestel opnieuw omgeruild. Maar even goed kunt u van een groter toestel probleemloos overschakelen naar een kleiner.

Onze werkwijze

  •  Altijd de scherpste prijzen
  • Flexibele looptijden
  • Merkonafhankelijk advies
  • Directe besparing tot wel 50%
  •  Overname lopende leasecontracten
Bekijk onze services

Online support

U kan onze technische dienst steeds bereiken.

Online support

Ontdek onze machines

Ontdek al onze promoties en nieuwe producten

Product vergelijking (0)