Gepost op 07/11/2018

Toshiba’s unieke hybride technologie combineert het conventioneel zwart-wit afdrukken met eco printen, waarbij de toner wordt gewist. Je bespaart niet alleen aanzienlijk op papierkosten, maar ook op het verbruik van natuurlijke hulpbronnen. Het systeem is uitgerust met state-of-the-art functionaliteit en is ontworpen voor bedrijven die efficiëntie, economie en ecologie willen combineren.

Alhoewel de digitalisering een enorme vlucht heeft genomen, blijft printen een essentieel onderdeel van de zakelijke werkstromen. Echter de productie van papier is zeer CO2 intensief, terwijl we het verminderen van de CO2-uitstoot steeds belangrijker vinden. Toshiba’s unieke Eco Hybride is dé oplossing: je kan nu minder papier verbruiken en jouw CO2-uitstoot aanzienlijk verminderen, zelfs zonder minder af te drukken.

Hoe werkt het concreet?

We printen vaak tijdelijke documenten, denk aan een e-mail of een tekst die je even wilt doornemen. Voor deze gevallen biedt Toshiba’s Eco Hybride de mogelijkheid om bij het printen van jouw tijdelijke documenten, de uitwisbare blauwe toner te selecteren. Op deze manier hoef je jouw document niet meer weg te gooien als je het niet meer nodig hebt, maar kan je de afdruk van het papier verwijderen en het papier hergebruiken.

Om het eenvoudiger te maken, kan je instellen met welke applicaties je de prints standaard eco wilt printen, zoals e-mails.

Documentatie

Deel dit bericht

Overige nieuwsberichten

16/10/2018 - Een printer/scanner die ook jouw boekhouding doet!
Meer »
14/09/2018 - De helaasheid van een goedkope printer ...
Meer »
05/09/2018 - Waarom ligt de prijs per afdruk van het omnium onderhoudscontract bij DigitOffice zoveel lager dan bij de concurrentie?
Meer »
16/05/2018 - Deal van 6 miljard tussen Xerox en Fujifilm valt in het water
Meer »
16/05/2018 - Konica Minolta neemt IT-bedrijf Aurelium over
Meer »
14/03/2018 - Tien ongelooflijke feiten over printers!
Meer »
05/03/2018 - DigitOffice introduceert nieuw vergelijkingsplatform
Meer »
24/02/2017 - Konica Minolta introduceert nieuwe A4-kleurentoestellen met dezelfde kenmerken en functionaliteit als de A3-toestellen
Meer »
06/12/2016 - Waarom geen cartridges van een wit product gebruiken?
Meer »
Ontdek al onze promoties en nieuwe producten

Product vergelijking (0)