Gepost op 15/10/2016

Printen met je smartphone of tablet

Dat je afdrukken kan maken met je smartphone of tablet, via het Wi-Fi-netwerk is zeker niets nieuws. Wat wél nieuw is, zijn de apps die veel fabrikanten tegenwoordige voorzien voor uw multifunctionele printer.

Via zo’n app kan je heel makkelijk je afdrukken beheren op je mobiel toestel, maar wat nog handiger is: je kan ook rechtstreeks scannen naar je smartphone of tablet!

Via één druk op de knop kan je je documenten digitaliseren en meenemen op pad.

Hiervoor gebruiken de toestellen de NFC-module om met elkaar te communiceren. NFC staat voor Near Field Communication en zorgt ervoor dat uw smartphone of tablet automatisch kan worden herkend als je ermee in de buurt van de multifunctional komt. Op die manier kan je dus het toestel ook vanop een afstand gebruiken.

Wereldspeler Konica Minolta voorziet bijvoorbeeld de PageScope Mobile-app. Die kan je gebruiken als webbrowser, maar ook om je afbeeldingen, documenten of mails te beheren en zelfs je documenten via een Cloud platform op te slaan!

Wat kan je nog verwachten van de app-wereld?

Een heel interessante oplossing die er zit aan te komen is de vertaal-app. Via deze oplossing scan je, bijvoorbeeld, een Nederlandstalig document dat je graag in het Frans wil: je selecteert de app, kiest voor de vertaling Nederlands-Frans en enkele seconden later heb je een kopie van je document in een andere taal!

De eerste vraag die je waarschijnlijk stelt is: “Ja, maar is de vertaling correct?”. Uiteraard kunnen we niet garanderen dat deze app 100% foutloos werkt, maar doordat de software de context vertaald en niet woord per woord, krijg je een FENOMENAAL resultaat!

Momenteel is deze app al beschikbaar, maar zonder Nederlands. Hiervoor is het, volgens Konica Minolta nog even wachten tot eind November.

Graag vertellen we je hier later meer over!

Deel dit bericht

Overige nieuwsberichten

24/02/2017 - Konica Minolta introduceert nieuwe A4-kleurentoestellen met dezelfde kenmerken en functionaliteit als de A3-toestellen
Meer »
06/12/2016 - Waarom geen cartridges van een wit product gebruiken?
Meer »
20/09/2016 - DigitOffice werkt mee aan de toekomst van KV Mechelen
Meer »
02/08/2016 - Printer huren? Waar moet je rekening mee houden.
Meer »
12/07/2016 - Het onderhoud van uw printer
Meer »
23/06/2016 - Waarom kiezen voor een multifunctionele printer?
Meer »
08/06/2016 - Konica Minolta wil zijn succes met productieprinten evenaren in de markt voor professioneel printen
Meer »
03/06/2016 - HP Inc. lanceert nieuw mobiel computing platform
Meer »
12/05/2016 - DigitOffice wordt Konica Minolta Premium Partner
Meer »
Ontdek al onze promoties en nieuwe producten