Gepost op 24/02/2017

 

Zaventem, februari 2017

Konica Minolta Business Solutions Belgium NV introduceert de bizhub C3351-serie, bestaande uit drie kleurentoestellen. De nieuwe serie A4-toestellen biedt alles wat u nodig hebt, zoals een digitale workflow en krachtige beveiliging, inclusief de nieuwste ontwikkelingen op gebied van mobiele en systeemintegratie om de uitdagingen in de snel evoluerende business aan te kunnen. De bizhub C3351-serie is vanaf deze maand beschikbaar.

 

"De bizhub C3351-serie is geschikt voor kleine tot middelgrote kantoren, waar ze werken als primaire printer of als secundaire printer binnen grotere kantoren.", aldus Patrik Thomas, product manager bij Konica Minolta Business Solutions Belgium. "Door het gebruik van dezelfde controller als deze waarmee ook Konica Minolta’s A3 multifunctionals (MFP) zijn uitgerust, profiteren gebruikers en de IT-omgeving van de enorme technologische voordelen die volledig aansluiten op de nieuwste markttrends en die met gemak de dagelijkse werkzaamheden aankunnen."

Vlotte werking en uitgebreide functies op maat

Als opvolger van de welbekende C3350-serie, mogen klanten hoge verwachtingen hebben van de kwaliteit en betrouwbaarheid met nog meer mogelijkheden op maat en opties op vlak van connectiviteit.

Met het nieuwe 7” multitouch screen, identiek aan dat van de Konica Minolta A3-toestellen, kan de klant het bedieningspaneel van de MFP aanpassen aan de specifieke eisen van het bedrijf of werkroutines door middel van eenvoudige oplossingen of met extra widgets en apps.

Het bedieningspaneel met de look van een tablet kan worden gelinkt met mobiele apparaten en cloud-services, zoals Apple AirPrint en Google Cloud Print, voor nog meer flexibiliteit in de workflow en een verbeterde samenwerking met mobiele apparaten. Met zijn multitouch screen biedt de bizhub C3351-serie naadloos gebruik tussen apparaten, zoals andere MFP’s, pc's, tablets en smartphones.

Verbeterd platform

De toestellen zijn perfect geschikt voor bedrijven op zoek naar een beter platform, die de werkdruk van hun IT-personeel willen verlichten door het consolideren van hun toestel en de vereenvoudiging van het afdrukbeheer - zodat meer ruimte overblijft om te focussen op de kerntaken van het bedrijf. De serie heeft een competitief laag energieverbruik en verbeterde milieuprestaties. De gebruiksvriendelijke ecofuncties, zoals die voor toner, papier en diverse elektrische spaarstanden, zorgen voor een algemene verbetering van de energiebesparingsprestaties en een aanzienlijke verkleining van de ecologische voetafdruk.

©Konica Minolta Business Solutions

Deel dit bericht

Overige nieuwsberichten

07/11/2018 - 's Werelds eerste multifunctionele printer met de unieke mogelijkheid je geprinte documenten te wissen, zodat je het papier opnieuw kunt gebruiken!
Meer »
16/10/2018 - Een printer/scanner die ook jouw boekhouding doet!
Meer »
14/09/2018 - De helaasheid van een goedkope printer ...
Meer »
05/09/2018 - Waarom ligt de prijs per afdruk van het omnium onderhoudscontract bij DigitOffice zoveel lager dan bij de concurrentie?
Meer »
16/05/2018 - Deal van 6 miljard tussen Xerox en Fujifilm valt in het water
Meer »
16/05/2018 - Konica Minolta neemt IT-bedrijf Aurelium over
Meer »
14/03/2018 - Tien ongelooflijke feiten over printers!
Meer »
05/03/2018 - DigitOffice introduceert nieuw vergelijkingsplatform
Meer »
06/12/2016 - Waarom geen cartridges van een wit product gebruiken?
Meer »
Ontdek al onze promoties en nieuwe producten

Product vergelijking (0)