Gepost op 12/07/2016

De grootste bron van ergernis, als het gaat om printers, multifunctionele printers en kopieerapparaten, is vastgelopen papier. Je hoeft je helemaal niet druk te maken, als je het toestel op regelmatige basis overlaat aan een technieker voor een (periodieke) Onderhoud van je printer. Hierdoor zal uw papier véél minder snel vastlopen, en u kan uw werk gewoon verderzetten.

 Of u nu werkt met een toestel dat enkel print, of ook kopieert en scant, groot of klein, een dergelijk apparaat heeft steeds onderhoud nodig. Een printer of multifunctional kan je in dat opzicht een beetje vergelijken met een wagen: ook daarmee moet je om de x-aantal kilometer naar de garage om de olie te verversen.

Vastgelopen papier
Bij kantoorapparatuur tellen niet de kilometers, maar wel het aantal afdrukken op de teller. Het is belangrijk om dit in het oog te houden en op tijd en stond uw printer te laten nakijken. Op die manier zorg je ervoor dat het toestel minder stilstaat door problemen zoals vastgelopen papier op strepen op uw blad.

Omnium onderhoudscontract
Bij grotere multifunctionals zit het onderhoud vaak vervat in een omnium onderhoudscontract. Dankzij dit onderhoudscontract moet je niet apart bijbetalen voor een onderhoudsbeurt, maar zit dit vervat in (meestal) een prijs per afdruk. Indien je geen onderhoudscontract hebt afgesloten voor je toestel kan je nog steeds beroep doen op onze technische dienst om je printer of multifunctional een ‘smeerbeurt’ te geven.

Wil je ook graag eens een technieker over de vloer krijgen om je printer, multifunctionele printer of kopieerapparaat een (grondig) na te kijken? Klik dan hier, en neem contact op met onze technische dienst. Uiteraard kunnen wij ook toestellen herstellen of onderhouden die niet bij ons zijn aangekocht.

Deel dit bericht

Overige nieuwsberichten

07/11/2018 - 's Werelds eerste multifunctionele printer met de unieke mogelijkheid je geprinte documenten te wissen, zodat je het papier opnieuw kunt gebruiken!
Meer »
16/10/2018 - Een printer/scanner die ook jouw boekhouding doet!
Meer »
14/09/2018 - De helaasheid van een goedkope printer ...
Meer »
05/09/2018 - Waarom ligt de prijs per afdruk van het omnium onderhoudscontract bij DigitOffice zoveel lager dan bij de concurrentie?
Meer »
16/05/2018 - Deal van 6 miljard tussen Xerox en Fujifilm valt in het water
Meer »
16/05/2018 - Konica Minolta neemt IT-bedrijf Aurelium over
Meer »
14/03/2018 - Tien ongelooflijke feiten over printers!
Meer »
05/03/2018 - DigitOffice introduceert nieuw vergelijkingsplatform
Meer »
24/02/2017 - Konica Minolta introduceert nieuwe A4-kleurentoestellen met dezelfde kenmerken en functionaliteit als de A3-toestellen
Meer »
06/12/2016 - Waarom geen cartridges van een wit product gebruiken?
Meer »
Ontdek al onze promoties en nieuwe producten

Product vergelijking (0)