Gepost op 16/10/2018

De intelligente multifunctionele toestellen van DigitOffice kunnen meer dan je denkt. Worden facturen in jouw organisatie nog handmatig verwerkt? Dit is niet alleen tijdrovend, het is ook erg foutgevoelig. Je stelt jezelf vast en zeker wel eens de vraag: ‘Kan dat echt niet makkelijker?’ Ons antwoord: ‘Met DigitOffice wel’.

Eenvoudig, gebruiksvriendelijk, praktisch en betaalbaar.

Intelligente software maakt van een robuuste multifunctional jouw assistent op de financiële administratie.

Alle boekingsdocumenten, zoals facturen (papier, pdf én UBL) en bonnetjes, komen in één systeem samen. De software herkent automatisch relevante gegevens van facturen en doet een boekingsvoorstel voor het direct verwerken van facturen in je financiële administratie.

Het is mogelijk om een factuur door één of meer medewerkers digitaal te laten controleren. Medewerkers kunnen facturen direct vergelijken met andere facturen van dezelfde leverancier, deze goedkeuren, vragen stellen, opmerkingen plaatsen en/of bijlagen toevoegen aan de gescande factuur.

Vanzelfsprekend zijn al je facturen beschikbaar in een digitaal archief. Door het toepassen van één of meerdere filters vind je direct de factuur waar je naar op zoek bent.

Deel dit bericht

Overige nieuwsberichten

07/11/2018 - 's Werelds eerste multifunctionele printer met de unieke mogelijkheid je geprinte documenten te wissen, zodat je het papier opnieuw kunt gebruiken!
Meer »
14/09/2018 - De helaasheid van een goedkope printer ...
Meer »
05/09/2018 - Waarom ligt de prijs per afdruk van het omnium onderhoudscontract bij DigitOffice zoveel lager dan bij de concurrentie?
Meer »
16/05/2018 - Deal van 6 miljard tussen Xerox en Fujifilm valt in het water
Meer »
16/05/2018 - Konica Minolta neemt IT-bedrijf Aurelium over
Meer »
14/03/2018 - Tien ongelooflijke feiten over printers!
Meer »
05/03/2018 - DigitOffice introduceert nieuw vergelijkingsplatform
Meer »
24/02/2017 - Konica Minolta introduceert nieuwe A4-kleurentoestellen met dezelfde kenmerken en functionaliteit als de A3-toestellen
Meer »
06/12/2016 - Waarom geen cartridges van een wit product gebruiken?
Meer »
Ontdek al onze promoties en nieuwe producten

Product vergelijking (0)