Gepost op 12/05/2016

MECHELEN - DigitOffice gaat vanaf half mei 2016 rechtstreeks Konica Minolta verdelen met als label ‘Konica Minolta Premium Partner'. Sinds september 2015 mocht DigitOffice zich al het label van DEVELOP Gold Partner opspelden. Develop is een merknaam van Konica Minolta voor het indirect kanaal en heeft in zijn gamma dezelfde producten als Konica Minolta (KM), maar draagt een ander naamkaartje.

Met één van de grootste fabrikanten op de markt als moederbedrijf, bestaat Develop als merk voor het dealerkanaal. Tot op heden werden de producten met KM-label enkel verkocht door hun rechtstreekse vertegenwoordigers. Als onafhankelijke dealer bood DigitOffice dus de Develop-producten aan. "Maar dat gaat nu veranderen", zegt John Fosté, mede-zaakvoerder van DigitOffice, "uiteraard blijven we onafhankelijk in ons doen en denken, en blijven we meerdere merken aanbieden, maar Konica Minolta heeft ons aangeboden om rechtstreeks hun producten aan te bieden bij onze klanten." Dat zou als voordeel kunnen hebben dat Konica Minolta een grotere naam is dan Develop: "Dat klopt, we gaan graag in op het aanbod van Konica Minolta om een van de enige Premium-dealers in België te worden en hopen hiermee minder vragen op te roepen bij onze klanten, rond de tweestrijd van de namen Develop-Konica Minolta", aldus John Fosté.

Willy Van Ounsen is dealermanager van Konica Minolta/Develop: "Ik ben blij dat we DigitOffice dit kunnen aanbieden. Ze leveren eerlijke diensten en een zeer goede service. Alleen de dealers die aan strenge voorwaarden voldoen, mogen Konica Minolta-dealer worden."

Jo Op de Beeck, naast Fosté de tweede zaakvoerder van DigitOffice, zegt: "We streven naar een goede dienstverlening en scherpe prijzen. Hoe hoger Konica Minolta ons inschat, hoe scherper de prijzen zijn die we kunnen aanbieden en hoe beter de service." DigitOffice schoot omhoog als dealer, eerst voor Develop, en nu voor Konica Minolta. Op de Beeck: "We verdelen al enkele jaren Develop als sub-dealer, maar aangezien we geloven in de kwaliteiten van hun producten en ze op dit moment het beste scoren in onze vergelijking 'prijs van het toestel met prijs per afdruk', verkopen we ze steeds vaker. In september hebben we dan aangeboden gekregen om Gold Partner te worden van Develop en dan nu Konica Minolta Premium Partner: een mooie erkenning."

Deel dit bericht

Overige nieuwsberichten

24/02/2017 - Konica Minolta introduceert nieuwe A4-kleurentoestellen met dezelfde kenmerken en functionaliteit als de A3-toestellen
Meer »
06/12/2016 - Waarom geen cartridges van een wit product gebruiken?
Meer »
15/10/2016 - Printen met je smartphone of tablet
Meer »
20/09/2016 - DigitOffice werkt mee aan de toekomst van KV Mechelen
Meer »
02/08/2016 - Printer huren? Waar moet je rekening mee houden.
Meer »
12/07/2016 - Het onderhoud van uw printer
Meer »
23/06/2016 - Waarom kiezen voor een multifunctionele printer?
Meer »
08/06/2016 - Konica Minolta wil zijn succes met productieprinten evenaren in de markt voor professioneel printen
Meer »
03/06/2016 - HP Inc. lanceert nieuw mobiel computing platform
Meer »
Ontdek al onze promoties en nieuwe producten