Gepost op 20/09/2016

DigitOffice werkt mee aan de toekomst van KV Mechelen

Sinds kort is het logo van DigitOffice terug te vinden in het stadion van eersteklassevoetbalclub KV Mechelen. “We willen onze naamsbekendheid vergroten en zagen een ideale gelegenheid in een samenwerking met KV”, zegt John Fosté, zaakvoerder van DigitOffice.”Sport, beweging en gezondheid zijn zaken die je te weinig kan terugvinden in een traditionele kantooromgeving, waar wij voornamelijk actief zijn. Met deze overeenkomst willen we een signaal geven dat kantoren en de machines die er gebruikt worden niet saai hoeven te zijn.” Door zijn naam te linken aan een sportclub als KV Mechelen hoopt John Fosté dat dit ook de groei zal stimuleren van het bedrijf dat hij met zijn mede-vennoot Jo Op de Beeck in 2004 oprichtte. “KV draagt waarden uit die wij ook graag terugzien in ons bedrijf: inzet, overgave, positivisme en een blik op de toekomst. KV groeit, wij groeien en dat doen we vanaf heden hand in hand.”

Langetermijnrelatie
Ook Catherine Ceulemans, Commercieel Verantwoordelijke bij KV Mechelen, is blij met de overeenkomst: “DigitOffice was bereid om mee te denken met ons en we hadden elkaar dan ook snel gevonden in de overeenkomst.” Die overeenkomst zal in eerste instantie drie jaar duren. “Ja, maar wij proberen altijd een langetermijnrelatie uit te bouwen met onze partners en dat is ook nu het geval,” zegt Ceulemans nog. John Fosté pikt hier op in: “Inderdaad, we zijn nu al voor drie jaar vertrokken, maar hopelijk groeit onze samenwerking uit tot een stabiele en langdurig partnership.”

Reclamebord KV Mechelen

Deel dit bericht

Overige nieuwsberichten

07/11/2018 - 's Werelds eerste multifunctionele printer met de unieke mogelijkheid je geprinte documenten te wissen, zodat je het papier opnieuw kunt gebruiken!
Meer »
16/10/2018 - Een printer/scanner die ook jouw boekhouding doet!
Meer »
14/09/2018 - De helaasheid van een goedkope printer ...
Meer »
05/09/2018 - Waarom ligt de prijs per afdruk van het omnium onderhoudscontract bij DigitOffice zoveel lager dan bij de concurrentie?
Meer »
16/05/2018 - Deal van 6 miljard tussen Xerox en Fujifilm valt in het water
Meer »
16/05/2018 - Konica Minolta neemt IT-bedrijf Aurelium over
Meer »
14/03/2018 - Tien ongelooflijke feiten over printers!
Meer »
05/03/2018 - DigitOffice introduceert nieuw vergelijkingsplatform
Meer »
24/02/2017 - Konica Minolta introduceert nieuwe A4-kleurentoestellen met dezelfde kenmerken en functionaliteit als de A3-toestellen
Meer »
06/12/2016 - Waarom geen cartridges van een wit product gebruiken?
Meer »
Ontdek al onze promoties en nieuwe producten

Product vergelijking (0)